Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί κέρδισε πέναλτι αλλά ο Χακίμι δεν το μετέτρεψε σε γκολ (vid)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί μπήκε ως αλλαγή στο 69', κέρδισε πέναλτι για το Μαρόκο στο 82' αλλά ο Χακίμι δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ.

«Σοκ» για την εθνική ομάδα του Μαρόκο καθώς έμεινε εκτός Κόπα Άφρικα από τη Ν. Αφρική (0-2) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση παρότι ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού μπήκε στο ματς στο 69ο λεπτό και στο 82ο λεπτό κατάφερε να προσφέρει μεγάλη ευκαιρία στον Χακίμι να φέρει το ματς στα ίσια καθώς το σκορ ήταν 0-1.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος φορ κέρδισε πέναλτι αφού το σουτ του σταμάτησε στον Μβάλα και έπειτα από τσεκ του VAR, φάνηκε πως αυτό το έκανε το χέρι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα.

Ο Χακίμι όμως δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ καθώς η εκτέλεσή του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, κάτι που όπως φάνηκε, ήταν μοιραίο για το Μαρόκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα