Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής έσπρωχνε τη μια ομάδα, θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στη διαιτησία στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στη φάση του πέναλτι.

Επίθεση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό εξαπέλυσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι (2-1).

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στη φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε το «τριφύλλι» αλλά και σε κάποιες στιγμές του αγώνα.

«Υπάρχουν δύο σημεία. Παίξαμε τέλεια τακτικά, ελέγξαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που είδαμε σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα. Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίση. Δεν μας έδωσε φάουλ κάποια έξω από την περιοχή, τους έδινε πολύ εύκολα φάουλ. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια συμπεριφορά προς μια ομάδα.

Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διαιτητές τι θέλουν. Θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα