Ο Παπαπέτρου... ακύρωσε το πέναλτι μέσω VAR και η γκάφα Λαμπρόπουλου για το 3-0 του Φαν Βέερτ (vids)

Newsroom
Ο Τομ Φαν Βέερτ

bet365

Γεμάτα συγκινήσεις και τα τελευταία λεπτά του ΑΕΚ – ΟΦΗ. Στο 90+2 ο Παπαπέτρου δίνει πέναλτι, ο Φωτιάς τον φωνάζει στο VAR και παίρνει πίσω την απόφασή του και στο 90+6 ο Λαμπρόπουλος κάνει τραγικό λάθος και ο Φαν Βέερτ διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Με την ΑΕΚ να είναι μπροστά με 2-0 του ΟΦΗ και ο αγώνας να είναι στις καθυστερήσεις όλα είχαν κριθεί, ωστόσο είχαμε και πάλι συγκινήσεις στην OPAP Arena. Αρχικά στο 90+2 ο Παπαπέτρου δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μεγιάδο στον Ελίασον. Ο Φωτιάς τον καλεί στο VAR και ο διαιτητής του αγώνα αλλάζει την απόφαση και δίνει ελεύθερο στους Κρητικούς.

Στην συνέχεια της φάσης είχαμε και το 3-0 για την Ένωση. Συγκεκριμένα ο Λαμπρόπουλος έκανε τραγικό λάθος, η μπάλα έφτασε στον Φαν Βέερτ που δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό γκολ για τον Ολλανδό επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα