Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Ερνάντες και φουλάρει για Ράντονιτς

Ολυμπιακός: «Παγώνει» του Ερνάντες και φουλάρει για Ράντονιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκαστόν

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες, ενώ κάνει όλες τις κατάλληλες κινήσεις για να τελειώνει την υπόθεση του Νεμάνια Ράντονιτς.

Νέα αλλαγή δεδομένων με τον Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, τελικά, παγώνουν την υπόθεση και δεν θα προχωρήσουν στην εν λόγω μεταγραφή λόγω της συνεχόμενης αλλαγής στάσης των Αργεντινών. Επίσης, οι μεταγραφές των Κάρμο - Αμπι προσθέτουν δύο σημαντικές λύσεις στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα να μην... καίγονται να πάρουν έναν ακόμα παίκτη και δη υποκύπτοντας σε παραλογισμούς.

Από την άλλη, γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια με την Τορίνο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα άμεσα ο Νεμάνια Ράντονιτς.

Εφόσον, τελικά έχουμε deal θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήθελε την ενίσχυση του ρόστερ στα άκρα της επίθεσης με τον Ράντονιτς να έρχεται για να ανεβάσει το επίπεδο του Ολυμπιακού. Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος έχει πραγματοποιήσει με την Τορίνο 11 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 438 λεπτά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα