Αρης: Δεκτό το αίτημα από την ΚΕΔ για Ελληνες διαιτητές

Αρης: Δεκτό το αίτημα από την ΚΕΔ για Ελληνες διαιτητές

Ελληνες διαιτητές

bet365

Η ΚΕΔ έκανε δεκτό το αίτημα του Αρη για να διευθύνουν τα ματς του αποκλειστικά Ελληνες διαιτητές, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουν κι οι άλλοι τέσσερις «μεγάλοι».

Μετά την ολοκλήρωσή του ματς με τον Ολυμπιακό η πλευρά του Αρη εξέφρασε την πρόθεση να ζητήσει από την ΚΕΔ τον ορισμό μόνο Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια του ανεξαρτήτως αντιπάλου, αν είναι δηλαδή κόντρα στο υπόλοιπο Big-5 ή όχι.

Αυτό το έκανε με σχετικό αίτημα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κάνοντας επίσημη την επιθυμία να διευθύνουν όλα τα ματς του Ελληνες διεθνείς ρέφερι.

Κι αυτό το αίτημα, λοιπόν, έκανε δεκτό η ΚΕΔ - οπότε πλέον όλα τα ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα τα διευθύνουν διαιτητές από την Ελλάδα. Βέβαια, μένει να φανεί κι η στάση των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ που θέλουν ξένους ρέφερι στα ματς του «Big 5».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα