Κηφισιά: Με Κρίστινσον αλλά χωρίς Μασούρα και Βαφέα κόντρα στον Άρη

Βασίλης Μπαλατσός
Krisinson-masouras

bet365

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Άρη στην Καισαριανή με τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον να επιστρέφει στην αποστολή. Εκτός Μασούρας και Βαφέας.

Η Κηφισιά είναι έτοιμη για τον αγώνα με τον Άρη στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (27/1, 20:00). Μετά την τελευταία προπόνηση o Ντέιβιντ Νίλσεν ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επιστρέφει ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Καισαριανή.

Από εκεί και πέρα ο Δανός κόουτς της ομάδας των Βορείων Προαστίων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κλωναρίδη, Σναϊντερλάν, Παπασάββα, Πρίτσα και τον ανέτοιμο Τζακ Ιπαλίμπο, ο οποίος έφυγε από το ματς με τη Λαμία με σφίξιμο στο πόδι. Από εκεί και πέρα με απόφαση του Νίλσεν εκτός βρίσκονται και οι Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Νίνης και Λούμορ.

Η αποστολή: Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Φαμπιάν Αντούνες, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα