Αστέρας Τρίπολης: Την Παρασκευή (26/1) στην Αθήνα ο Παλάσιος

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Παλάσιος

bet365

O Χουλιάν Παλάσιος αναμένεται την Παρασκευή (26/1) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης. Οι λεπτομέρειες του deal.

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης πρέπει να θεωρείται ο Χουλιάν Παλάσιος. Οι Αρκάδες βρήκαν τη χρυσή τομή με τη Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού μέσου, ο οποίος αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τα τυπικά και να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς.

Πρόκειται για ακόμα μια υπέρβαση από πλευράς της διοίκησης των κιτρινομπλέ με ένα παίκτη που έρχεται να αναβαθμίσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Όπως προκύπτει η συμφωνία του Αστέρα με το κλαμπ της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής είναι για δανεισμό 1,5 έτους, με τους Αρκάδες να καταβάλουν ένα υψηλό ποσό ως ενοίκιο. Ο Παλάσιος είχε συμβόλαιο με τη Σαν Λορέντζο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και το ανανέωσε για ακόμα μια χρονιά.

Ο 24χρονος αγωνίζεται κυρίως στο «10» αλλά έχει την ευχέρεια να παίξει και στα άκρια της επίθεσης. Για λογαριασμό των κιτρινομπλέ θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπης. Στην Αργεντινή είχε 40 εμφανίσιες με ένα γκολ και δυο ασίστ με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο και με τη Μπάνφιλντ μέτρησε 30 συμμετοχές με ένα γκολ. Έχει παίξει και στη Βραζιλία, για λογαριασμό της Γκοϊάς, με την οποία είχε τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 49 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα