ΠΑΟΚ: Συμπληρώνει τρεις εβδομάδες εκτός ο Βιεϊρίνια, που χάνει και τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Συμπληρώνει τρεις εβδομάδες εκτός ο Βιεϊρίνια, που χάνει και τον Παναθηναϊκό

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμπληρώνει τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων, λόγω των ενοχλήσεων στους γλουτούς μετά τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Με μοναδικό απόντα τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος θα συμπληρώσει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (28/1-20:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκτός από τον Πορτογάλο αρχηγό απουσιάζουν, επίσης, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ που συνεχίζει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Άλι Σαμάτα που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στον τελευταίο αγώνα με την Τανζανία απέναντι στο Κονγκό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (25.01) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα