ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αγωνίστηκε για 300η φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ«Και τώρα οι δυο τους. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (28.01, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, όντας συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας».

Σε mood ντέρμπι έχουν μπει, λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου «να καταστρώνει τα πλάνα του που θα φέρουν τους τρεις βαθμούς».

Η προετοιμασία ξεκίνησε την Τρίτη (23/1) χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, με την προπόνηση να είναι χωρισμένη σε δύο γκρουπ.

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι μαζί με το τεχνικό επιτελείο εκτέλεσαν μία σειρά ασκήσεων που αφορούσαν την φυσική κατάσταση και την τακτική, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Την Τετάρτη (24.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα