Η στιγμή που ο Γιαννούλης ρωτάει τον Μπακασέτα για τον Παναθηναϊκό: «Και άργησα κιόλας», απάντησε (vid)

Η στιγμή που ο Γιαννούλης ρωτάει τον Μπακασέτα για τον Παναθηναϊκό: «Και άργησα κιόλας», απάντησε (vid)

Newsroom
Μπακασέτας και Γιαννούλης

bet365

Το τηλεφώνημα του Γιαννούλη στον Μπακασέτα για να μάθει τι έγινε με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα, αποκαλύφθηκε σε ένα απίθανο mini movie της Stars Inc που ανέβηκε στο Youtube, με τίτλο «Bakasetas | The transfer backstage».

Σε αυτό, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μιλάει για όλα όσα έζησε στην Τραμπζονσπόρ, ενώ στην κάμερα καταγράφονται και δύο χαρακτηριστικά τηλεφωνήματα του διεθνή μέσου.

Τα δύο τηλεφωνήματα

Το πρώτο είναι με την μητέρα του, στην οποία την ενημερώνει για το τελευταίο του παιχνίδι στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατασαράι και την άφιξή του στην Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί ακόμα ένα. Αυτή την φορά τον Δημήτρη Γιαννούλη...

Ο άσος της Νόριτς έχει ενημερωθεί από τα ΜΜΕ για την μεταγραφή του φίλου του στον Παναθηναϊκό και κατευθείαν τον ρωτάει με έκπληξη: «Άλλαξες ρε μ@λ@κ@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;», με τον Μπακασέτα να του απαντά: «Και άργησα κιολας».

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Μάλιστα στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκαναν οι «πράσινοι» για να τον αποκτήσουν: «O Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να με αποκτήσει και όταν μία ομάδα στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δείχνει τόσο ενδιαφέρον για σένα, πάντα με ωραίο τρόπο, με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και τον ποδοσφαιριστή, δεν έχεις πολλά περιθώρια για να σκεφτείς. Όταν μία ομάδα σου δείχνει τόσο ενδιαφέρον, είναι τιμητικό για σένα. Εμένα μου αρέσει ως ποδοσφαιριστής να πηγαίνω σε ομάδες που με θέλουν πραγματικά και μέσα σε λίγες μέρες η μεταγραφή τελείωσε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα