Άρης: Χωρίς Κουέστα στην 11αδα, μέσα ο Πάρντο

Άρης: Χωρίς Κουέστα στην 11αδα, μέσα ο Πάρντο

Ο Άρης

bet365

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη στον αγώνα (20:30) με τον Ολυμπιακό καθώς ο Χουλιάν Κουέστα ταλαιπωρείται από οσφυαλγία ενώ ο Ρούμπερν Πάρντο βρήκε θέση στην 11αδα.

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ εκ των οποίων οι δύο είναι αναγκαστικές. Ο Χουλιάν Κουέστα αγωνίστηκε με ένεση στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου καθώς ταλαιπωρείται από οσφυαλγία κι έτσι κι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Στην αμυντική τετράδα, ο Φράνκο Φεράρι επιστρέφει στο αριστερό άκρο, ο Μόζες Οντουμπάτζο διατηρήθηκε στο αντίστοιχο δεξιό όπως και οι Φαμπιάνο-Ροζ ως δίδυμο των στόπερ.

Μάλιστα η παρουσία του Φαμπιάνο «σφραγίστηκε» πριν την έναρξη του αγώνα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα, γι’ αυτόν τον λόγο δοκίμασε το πόδι του περίπου μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Ο Άκης Μάντζιος αναγκάστηκε να αλλάξει και την τριάδα των εσωτερικών χαφ καθώς ο Νέβεν Τζούρασεκ ανέβασε υψηλό πυρετό και τέθηκε εκτός κι έτσι οι Βερστράτε, Νταρίντα πλαισιώνονται από τον Ρούμπεν Πάρντο ο οποίος θα έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Ο Λορέν Μορόν παρέμεινε στην κορυφή της επίθεσης όπως και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ στο δεξί άκρο ενώ αριστερά επιστρέφει ο Μιχάλης Παναγίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα