ΠΑΟΚ: Εφτασε τα 80 γκολ με 19 διαφορετικούς σκόρερ!

ΠΑΟΚ: Εφτασε τα 80 γκολ με 19 διαφορετικούς σκόρερ!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΠΑΣ

bet365

Ο Σουαλιό Μεϊτέ, που βρήκε το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε ο 19ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει για τον ΠΑΟΚ. Ο απολογισμός είναι άκρως εντυπωσιακός…

Η επιθετική πολυφωνία που εμφανίζει στο χορτάρι ο φετινός ΠΑΟΚ προκαλεί ευχάριστη εντύπωση στους φίλους του «Δικεφάλου» και… πονοκέφαλο στις αντίπαλες άμυνες, που δεν ξέρουν ποιον να μαρκάρουν. Ο αριστερός μπακ (Μπάμπα Ράχμαν) έχει σκοράρει σε τρία σερί ματς, οι μέσοι, όπως ο Μεϊτε, μπαίνουν εύκολα στην εξίσωση και ο 18χρονος Τζίμας ξεκινάει στην ενδεκάδα για δεύτερη φορά στη σεζόν και βρίσκει δίχτυα!

Οι «ασπρόμαυροι» με την άνετη επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και τις… τεσσάρες, το 4-0 της Τούμπας ήταν το ένατο φετινό ματς που πέτυχαν 4+ γκολ φτάνοντας συνολικά τα 80 γκολ στους 32 επίσημους αγώνες που έχουν δώσει σε τρεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Conference League) διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας σημειώσει 48 γκολ σε 18 αγωνιστικές, ενώ στους υπόλοιπους 14 αγώνες (δώδεκα για το Conference League και δυο για το κύπελλο Ελλάδας) έχει πετύχει έχει άλλα 32 γκολ.

Ο Στέφανος Τζίμας σκοράρει στην Τούμπα

Κι αν ο μέχρι τώρα απολογισμός των 2,5 γκολ ανά αγώνα προκαλεί θαυμασμό, ο επιθετικός πλουραλισμός της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι… το κάτι άλλο! Εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σουαλιό Μεϊτέ σημείωσε (άθελά του...) το πρώτο του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και έγραψε το όνομά του στη μακρά λίστα των 19 διαφορετικών σκόρερ του «Δικεφάλου».

Ο Γάλλος μέσος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από 1140 ημέρες και πιο συγκεκριμένα μετά τις 30 Νοεμβρίου 2020, όταν ως παίκτης της Τορίνο είχε σκοράρει με εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά εναντίον της Σαμπντόρια.

Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» που δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να χριστούν σκόρερ είναι οι: Γουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης, Λευτέρης Λύρατζης, Ιβάν Νέσμπεργκ και οι δύο τερματοφύλακες Ντομινίκ Κοτάρσκι, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Οι 19 σκόρερ του ΠΑΟΚ

1. Αντριγια Ζίβκοβιτς (11 γκολ)
2. Τόμας Μουργκ (8 γκολ)
3. Γιάννης Κωνσταντέλιας (8 γκολ)
4. Μπράντον Τόμας (8 γκολ)
5. Κίριλ Ντεσπόντοφ (7 γκολ)
6. Μαγκομέντ Οζντόεφ (6 γκολ)
7. Στέφαν Σβαμπ (5 γκολ)
8. Αλί Σαμάτα (3 γκολ)
9. Τάισον (3 γκολ)
10. Ράχμαν Μπαμπά (3 γκολ)
11. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (3 γκολ)
12. Στέφανος Τζίμας (2 γκολ)
13. Ράφα Σοάρες (2 γκολ)
14. Γιόαν Σάστρε (1 γκολ)
15. ΧάρηςΤσιγγάρας (1 γκολ)
16. Μάρκος Αντόνιο (1 γκολ)
17. Αντρέ Βιεϊρίνια (1 γκολ)
18. Τόμας Κεντζόρια (1 γκολ)
19. Σουαλιό Μεϊτέ (1 γκολ)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα