Άρης: Αγωνία για Κουέστα, μπήκαν στο πρόγραμμα οι Βερστράτε, Βέλεθ

Άρης: Αγωνία για Κουέστα, μπήκαν στο πρόγραμμα οι Βερστράτε, Βέλεθ

Ο Κουέστα

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης κι έτσι παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχής του στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου (17/10, 19:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, γι’ αυτό περιορίστηκε και σήμερα (15/1) στο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αντιθέτως, τόσο ο Λούκας Ρουπ όσο και ο Ζαν Ζουλ έκαναν θεραπεία και φυσικά δεν μπορούν να μπουν στο πλάνο του Άκη Μάντζιο για το δεύτερο παιχνίδι με την «Ένωση».

Αντιθέτως, τόσο ο Μπίργκερ Βερστράτε όσο και ο Φραν Βέλεθ πήραν μέρος του προπονητικού προγράμματος και κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος θα είναι στην αποστολή του αγώνα αν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την αυριανή (16/1) τελευταία προπόνηση. Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου βρέθηκε και ο Ρούμπεν Πάρντο ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα