Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-2 (vid)

Newsroom
aek-pan

bet365

Το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας δεν ανέδειξε νικητή, καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 2-2. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε και έκλεισε (στις καθυστερήσεις με πέναλτι) το σκορ και ενδιάμεσα το «τριφύλλι» βρήκε δίχτυα με τους στόπερ του Γεντβάι, Αράο.

Χωρίς νικητή έληξε το αποψινό (14/1) ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 2-2. Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Η Ενωση άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία στο 24' όμως οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή χάρις σε τέρματα που σημείωσαν οι δύο τους στόπερ. Αρχικά ο Γεντβάι στο 31' και ύστερα ο Αράο στο 66'.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις καταλογίστηκε μέσω VAR πέναλτι υπέρ των «κιτρινόμαυρων» (σ.σ. σε χέρι του Ζέκα) και ο Λιβάι Γκαρσία ευστόχησε από τα 11 βήματα για το final 2-2.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα