ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με επιστροφές και τον Τζίμα στην κορυφή

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Στέφανος Τζίμας πήρε φανέλα βασικού για το ματς με τον ΠΑΣ

bet365

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ παίρνει φανέλα βασικού και ξεκινάει στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου επαναφέρει τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τάισον στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου», αφήνει στον πάγκο τον Κωνσταντέλια, ενώ δίνει φανέλα βασικού στον Στέφανο Τζίμα για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, μετά τον περασμένο Αύγουστο και το εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και Τζίμα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα