Άρης: Η τεράστια ευκαιρία, το Αγρίνιο και η…παραπληροφόρηση

Άρης: Η τεράστια ευκαιρία, το Αγρίνιο και η…παραπληροφόρηση

Άρης: Η τεράστια ευκαιρία, το Αγρίνιο και η…παραπληροφόρηση

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο Gazzetta για την μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ακόμα μεγαλύτερη που έχει μπροστά του ο Άρης για το κύπελλο, το ιδιαίτερο παιχνίδι στο Αγρίνιο, αλλά και την επαναλαμβανόμενη παραπληροφόρηση.

Ο Άρης στη Νέα Φιλαδέλφεια πήγε ως αουτσάιντερ, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος από το τελικό 0-0. Από την μία εξουδετέρωσε πλήρως την ΑΕΚ και δεν δέχθηκε ούτε μία κλασική ευκαιρία και από την άλλη έχασε 3 τεράστιες ευκαιρίες για να βρει ένα γκολ που θα πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το αποτέλεσμα ξεκάθαρα τον αδικεί, ενώ έχασε και τον Ζουλ που ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Βέβαια…κέρδισε τον Φετφατζίδη που ήδη από τα πρώτα 20 λεπτά συμμετοχής του έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Χωρίς καμία αμφιβολία είναι θετικό για τον Άρη ότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά την ρεβάνς ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η αξία της ισοπαλίας στο πρώτο ματς είναι ακόμα μεγαλύτερη από την στιγμή που η Ενωση αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους βασικούς της (με εξαίρεση τους Βιντα, Ρότα) και μάλιστα οι μεγάλες ευκαιρίες του Άρη χάθηκαν όταν μέσα στο γήπεδο ήταν παίκτες που την Κυριακή θα ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στον ΠΑΟ.

Τα καλά λόγια του Αλμέιδα

Η αναγνώριση από τον Αλμέδια είναι το μεγαλύτερο παράσημο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που μπορεί να βγάζει τα…μάτια της με τους «μικρούς», αλλά επανήλθε και πάλι απέναντι στους μεγάλους. Ισοπαλία στην Τούμπα και νίκη στο Βικελίδης με ΠΑΟΚ, νίκη επί του ΠΑΟ, και τώρα η ισοπαλία με ΑΕΚ στην Αθήνα.

Αυτά φυσικά δεν θα έχουν καμία απολύτως σημασία αν ο Άρης δεν περάσει την Τετάρτη στο κύπελλο. Έχει την ευκαιρία να…φτιάξει μία χρονιά που ακόμα και κομμάτι του κόσμου του είναι σφόδρα δυσαρεστημένο. Οι περισσότεροι βέβαια από αυτούς όταν έγινε η κλήρωση, σημείωσαν ότι η χρονιά τελείωσε. Είναι μία ευκαιρία για τον οργανισμό του Άρη, να…αρχίσει η χρονιά στις 17 Γενάρη.

Με πολλές αλλαγές, αλλά Άρης είσαι!

Θα τα…ξαναπούμε φυσικά πριν την ρεβάνς για το κύπελλο. Νωρίτερα, την Κυριακή ο Άρης πάει στο Αγρίνιο και θα πάει με πολλές απουσίες. Ο Παναιτωλικός βλέπει το ματς ως μία μεγάλη ευκαιρία καθώς ο Μάντζιος σίγουρα θα κάνει ροτέισον, ενώ του προέκυψαν και πολλά ζητήματα τραυματισμών ή διαχείρισης. Π.χ. δύσκολα θα παίξει ο Κουέστα που 2 μέρες είναι off και προφανώς δεν θα ρισκάρει κανείς στην ομάδα την συμμετοχή του στην ρεβάνς του κυπέλλου. Είναι μία καλή ευκαιρία για τον Χουτεσιώτη μετά την μέτρια εμφάνιση με τη Ντινάμο Κιέβου. Από κει και έπειτα θεωρώ ότι σίγουρα θα ξεκουρασει κάποιους παίκτες (εγώ θα άφηνα έξω τον Φαμπιάνο, τον Ουντουμπάγιο, ίσως και τον Μράμπετς και τον Νταρίντα), ο Μορόν είναι τιμωρημένος, ο Βερστράτε παλεύει να είναι έτοιμος με ΑΕΚ.

Ευκαιρία για τους αναπληρωματικούς και η επιστροφή του Μανού

Όσο και αν αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο ο Άρης έχει πολλούς παίκτες. 32 επαγγελματίες και προφανώς θα πρέπει να δικαιολογήσουν τα χρήματα που λαμβάνουν. Στην εξίσωση για το Αγρίνιο σίγουρα μπαίνει ο Μανού Γκαρθία που θα επιστρέψει για να παίξει μετά από σχεδόν 1 χρόνο. Ο Ρόουζ ίσως παίξει και βασικός, ο Φατόρε προφανώς και είναι υποψήφιος πόσο μάλλον μετά από την εξαιρετική εμφάνιση στον Βόλο, ο Φεράρι θα επιστρέψει αριστερά, ο Σαμόρα θα παίξει στην κορυφή από την στιγμή που δεν έχει έρθει ακόμα φορ, ο Παναγίδης σίγουρα είναι υποψήφιος για ενδεκάδα, ενώ ο Φετφατζίδης προφανώς και θα πάρει πολύ μεγαλύτερο χρόνο. Ο Πάρντο θα έπαιζε, αλλά ως ασθενής αποτελεί ερωτηματικό, ενώ μάλλον δύσκολα θα δούμε Κάρλσον ή Μενέντες που είναι υπό μεταγραφή. Ο Ντουκουρέ προφανώς και θα ξεκινήσει βασικός με τα χαφ να είναι και το μεγαλύτερο ζήτημα για τον Μάντζιο.

Σε γενικές γραμμές αυτό το ματς ο Άρης θα προτιμούσε να μην υπάρχει, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πάει να χάσει. Κάθε άλλο. Και μακάρι να το πάρει ώστε και την Τετάρτη να προκριθεί και την άλλη Κυριακή να περιμένει τον ΟΣΦΠ για να μειώσει στους 2 την διαφορά.

Όταν χάνεις τα τελευταία δικαστήρια, δεν σου οφείλει κανένας χρήματα!

Βέβαια τώρα που ο Άρης προσπαθεί να…στρώσει την χρονιά του, εμφανίστηκαν και πάλι τα δημοσιεύματα της παραπληροφόρησης. Για τον Κούγια και τα όσα είπε ήδη υπάρχει το ρεπορτάζ για τις αγωγές του Θ. Καρυπίδη. Βέβαια το να γράφεις «Απατεώνας ο Καρυπίδης, πρόεδρος είναι ο ξάδερφός του», ενώ αυτό συνέβαινε προ πενταετίας και σε καμία περίπτωση δεν ήταν μυστικό- άλλωστε σχεδόν σε όλες τις ομάδες συμβαίνει- και την ίδια στιγμή η αναφορά να γίνεται στον ξάδερφο που έχει φύγει από την ζωή εδώ και 3 χρόνια είναι θέμα. Δημοσιογραφία σίγουρα δεν είναι όταν Πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος την ίδια στιγμή είναι η Ειρήνη Καρυπίδη.

Για αυτά βέβαια θα αποφανθεί πλέον η δικαιοσύνη. Για την άλλη περίπτωση όμως του Καπετάνου που φιλοξενήθηκε στην ίδια εκπομπή που είχε φιλοξενηθεί και πριν 6 μήνες και φιλοξενείται συνεχώς και ο νομικός του κάποια στιγμή θα πρέπει και το copy paste να σταματήσει. Ο Καπετάνος πριν 6 μήνες βγήκε και είπε ότι ο Άρης του χρωστάει 300.000. Μάλιστα. Σε αυτό τοπ blog παραθέσαμε τις αποφάσεις ΤΙΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ από τα δικαστήρια ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ. Αντιλαμβάνομαι γιατί επιμένει να λέει ότι του χρωστάει ο Άρης, όπως και αντιλαμβάνομαι και τον ρόλο του καθενός. Πάμε άλλη μία φορά…

Στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ (φωτό) θα δείτε ότι στις 18-11-20 ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗΣ για την ΑΠΟΦΑΣΗ 138/2020 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚAI EΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Αν κέρδισε μία απόφαση από την παλιά ΠΑΕ υπάρχει τρόπος να διεκδικήσει στα δικαστήρια τα χρήματά του, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΠΑΕ.

ΕΠΟ

ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ

Μάλιστα δεν ήταν η τελευταία ήττα σε δίκη. Στις 27-1-21 απορρίφθηκε πάλι από το διαιτητικό και νέα αίτηση αναψηλάφησης. Διαβάστε την και αυτή: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. – Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Παπαστεργανού και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης. – Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γρηγορίου Παπαζαχαρία και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης. – Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καπετάνου και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης».

Άντε τώρα σε 2-3 μήνες που θα ξανακερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ για τα playoffs ξαναβγάλτε τον να τα ξαναπεί. Και φυσικά μην του πείτε μα υπάρχουν 3 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Όλως τυχαίως οι ίδιοι άνθρωποι. Ντουρμισάι, Λάτσκοφ, αδειοδότηση. Οι μόνοι που φροντίζουν για το προφίλ του Καρυπίδη τόσο πολύ, καθώς μονίμως χάνουν τα δικαστήρια…

Υγ. GAZZETTA ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ….

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!