Κούγιας για Καρυπίδη: «Για 2 χρόνια εμφανιζόταν ως πρόεδρος του Αρη και δεν ήταν τίποτα» (vid)

Newsroom
καριπ

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Αρη δεν ήταν ο Θοδωρής Καρυπίδης αλλά ο συνονόματος ξάδερφός του.

Μεταξύ των όσων μίλησε σήμερα (10/1) ο Αλέξης Κούγιας, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ήταν και για τον Θοδωρή Καρυπίδη, όπου και ανέφερε πως παλαιότερα δεν κατείχε θέση στον Αρη αν και εμφανίζονταν ως πρόεδρός του.

Αντίθετα, όπως ισχυρίστηκε σχετικά, στον αντίστοιχο θώκο βρίσκονταν ο συνονόματος ξάδερφός του. «Ο Καρυπίδης εμφανίζονταν για δύο χρόνια ως πρόεδρος στη Super League. Τότε ήμουν ιδιοκτήτης στην ΑΕΛ. Θόδωρος Καρυπίδης. Κανείς δεν μπορούσε να κοιτάξει το πατρώνυμό του. Τι ανακάλυψα λοιπόν μετά από ένα 'χειρουργείο'. Οτι ο Θοδωρής Καρυπίδης που είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης ήταν ο ξάδερφός του. Ο οποίος δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Και είχε το θράσος με τα ξυρισμένα πόδια και τα κομψά ρούχα να κάνει τον πρόεδρο και να κάνει δηλώσεις. Ενώ δεν ήταν τίποτα;. Ηταν απατεώνας. Και έρχονταν ο νομικός σύμβουλος που είναι τώρα εκπρόσωπος και έλεγε 'ο κύριος πρόεδρος'. Και δεν ήταν τίποτα. Οταν τους το αποκάλυψα δεν έκαναν τίποτα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα