Κόβαλ: «Δεν έχω υπογράψει στην Καλαμάτα, διαπραγματεύομαι με τον Αρη»

Newsroom
Σημαντική μεταγραφή για την Καλαμάτα, ανακοίνωσε τον Κόβαλ

bet365

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαξίμ Κόβαλ, όμως ο διεθνής Ουκρανός πορτιέρε είπε πως δεν ξέρει κάτι και απλά συζητά με τον Αρη που του έθεσε επί τάπητος το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη «Μαύρη Θύελλα» ως δανεικός.

Σε μία άκρως σημαντική προσθήκη προχώρησε πρόσφατα η Καλαμάτα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαξίμ Κόβαλ.

Πρόκειται για τον διεθνή Ουκρανό πορτιέρε που έπαιζε μέχρι πρότινος στη Σέριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας και η «Μαύρη Θύελλα» έκανε γνωστό πως τον απέκτησε για 1,5 σεζόν.
..

Ομως η πλευρά του 31χρονου γκολκίπερ αρνείται πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο και μέσω των όσων είπε σε κανάλι στο Telegram και αναδημοσίευσαν αρκετά media της χώρας του, όχι μόνο δεν έχει υπογράψει στην Καλαμάτα αλλά διαπραγματεύεται με τον Αρη και μέσω των συζητήσεών του με τους «κίτρινους» τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως δανεικός στην ομάδα της Μεσσηνίας.

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Απλά διαπραγματεύομαι με τον Αρη και έχουν συμπεριλάβει έναν αντίστοιχο όρο στην προσφορά τους. Δεν έχω αποδεχθεί κάτι και δεν καταλαβαίνω γιατί ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά.
..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα