Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/01) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (05/11) στο Gazzetta

bet365

Ο Ολυμπιακός που πλησιάζει στους Παλομίνο, Κάρμο και Τσικίνιο, ο Παναθηναϊκός που κάνει δικό του τον Ακαϊντίν, η ΑΕΚ που «χρεώθηκε» τον Κόουελ και ο ΠΑΟΚ που έκανε τεράστιο διπλό στην έδρα της Τόφας στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Παίρνει Ακαϊντίν ο Παναθηναϊκός, δουλεύει σε πολλαπλά μέτωπα ο Ολυμπιακός

Sport Day: Άλλη κλάση! Με τον «καυτό» Γκριγκόνις να σημειώνει 24 πόντους (7/9 τρίποντα), ο Παναθηναϊκός υπέταξε τους Τούρκους κι ανέβηκε στην 3η θέση κερδίζοτνας 83-76. Να βγουν στη φόρα. Είναι απαίτηση να δοθούν στην δημοσιότητα οι συνομιλίες του Μαρέφκα με τον Μίχελ που ήταν VAR.

Live Sport: Air Πανάθα! Με σούπερ Μάριους Γκριγκόνις ο Εξάστερος «τσάκισε» 83-76 την Εφές και συνεχίζει στα ψηλά (4η θέση με 12-8). Χωρίς ανάσα! ΠΑΟ και Ολυμπιακός αντιμέτωποι στην πρώτη μάχη του Κυπέλλου που κρίνει πολλά. «Παίρνουν Ακαϊντίν οι ''πράσινοι''».

Φως των Σπορ: Εξιλέωση στην Λεωφόρο ψάχνει ο Ολυμπιακός. Λιμνιάτης: «Ταιριάζει ο Τζέιμς στον Ολυμπιακό». Βλέπει βάθρο! Η Εθνική Πόλο Γυναικών κέρδισε με 15-7 την Γαλλία και θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία για μία θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός. «Ακουμπάει» Παλομίνο, Κάρμο και Τσικίνιο. Τι παίζει με Όρτα και Γκάμπριελ Περέιρα. Φουλ οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αργεντίνου στόπερ και των δύο Πορτογάλων (στόπερ και χαφ).

Θέλει Κόουελ η ΑΕΚ, τρομερό διπλό στην Προύσα για τον ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Απόψε... βάσεις νταμπλ! Η «Ένωση» θέλει απόψε τη νίκη επί του Άρη, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της στη ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη. «Ο Αλμέιδα θέλει στην ΑΕΚ τον Κόουελ».

Metrosport: Μισή πρόκριση για τον Άρη. Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Άρης θέλει να βάλει τα θεμέλια για το εισιτήριο στα προημιτελικά του θεσμού. Μεγάλε ΠΑΟΚ! Άλωσε την Προύσα στην δεύτερη παράταση με ατσαλένια ψυχή. Κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ για το αυτονόητο στον Βόλο... να προκριθεί στην επόμενη φάση και να φθάσει έως τον τελικό για να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ακόμη τρόπαιο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα