Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/01) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η νίκη της ΑΕΚ στο Φάληρο και τα περί «εγκληματικής οργάνωσης» του Αλέξη Κούγια, ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Παναιτωλικό και ο Άρης που θριάμβευσε κόντρα στον ΠΑΟΚ στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Οι αντιδράσεις του Ολυμπιακού για την «σφαγή»

Sport Day: «Υποθάλπουν εγκληματική οργάνωση». Χείμαρρος ο Αλέξης Κούγιας και μεταφέροντας και την αγανάκτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη «σφαγή» στο χθεσινό ντέρμπι. Έβαλε στο κάδρο των ευθυνών τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ανιψιό του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Live Sport: Άλωση και οργή! Μεγάλο «διπλό» της κυρίαρχης ΑΕΚ στο Φάληρο, δικαίως φωνάζει για τη διαιτησία του Σλοβάκου Μαρέφκα ο Ολυμπιακός. Αγχολυτικό Σπόραρ και κορυφή! Ο ΠΑΟ «βασανίστηκε» κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1), αλλά ο Σλοβένος φορ καθάρισε με δύο γκολ. Στάση... Αρειανάρα!

Φως των Σπορ: Τον έσπρωξαν στην ήττα... Νίκησε η ΑΕΚ, αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Του...πάνε τα ντέρμπι! Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Άρης κέρδισε με την ίδια τακτική και τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης». Νίκη-οξυγόνο για τον ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Χείμαρρος ο Κούγιας! Η μαφία είναι αυτοί! Βράζει ο λαός του Ολυμπιακού. Έκλεψαν εν ψυχρώ τον θρύλο! Άρπαξε καθαρό γκολ και πεντακάθαρο πέναλτι! Ολυμπιακός: «Αποκορύφωμα της δράσης της Εγκληματικής Οργάνωσης».

«Αφεντικό» της Θεσσαλονίκης ο Άρης

Ώρα των Σπορ: Πω πω πω τι γλέντι ήταν αυτό! Πήδηξε δύο φορές ο Λιβάι πάρα πολύ ψηλά, πρώτα με κεφαλιά το 0-1 και μετά την ασίστ στον Τσούμπερ για το 0-2.

Metrosport: Με καρδιά και εξυπνάδα! Άξιος νικητής του ντέρμπι ο Άρης με πολύ σωστή στρατηγική από τον Μάντζιο και κορυφαίο παίκτη τον Σαβέριο. Όλα ήταν λάθος... Φλύαρος ο ΠΑΟΚ, «πέταξε» 60 λεπτά και θύμισε ΠΑΟΚ μόνο με τον Κωνσταντέλια που κακώς είχε αφήσει στον πάγκο ο Λουτσέσκου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα