Τσούμπερ: «Είχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις, να σταματήσουμε να μιλάμε για τις αποφάσεις του κάθε διαιτητή»

Τσούμπερ: «Είχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις, να σταματήσουμε να μιλάμε για τις αποφάσεις του κάθε διαιτητή»

Newsroom
Ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ υπογράμμισε μετά το διπλό της Ένωσης επί του Ολυμπιακού ότι οι κιτρινόμαυροι είχαν εστιάσει στις στατικές φάσεις από τις οποίες ήρθαν τα δύο γκολ, ενώ κάλεσε όλους να μιλάνε λιγότερο για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ στην Cosmote TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Ολυμπιακού:

Για το πώς έζησε τη νίκη της ΑΕΚ και που κρίθηκε: «Στα πρώτα 44 λεπτά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Εκεί κάναμε ένα ανόητο λάθος και ο αντίπαλος από... τελειωμένος πήρε ελπίδες. Αισθανόμασταν χάλια στο ημίχρονο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα, μας πίεσε, αλλά και εμείς κάναμε ευκαιρίες. Θα πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για τις αποφάσεις κάθε διαιτητή, αν έκανε σωστό ή λάθος. Να κοιτάμε το πως παίζει ο καθένας. Από τα 95 λεπτά παίξαμε 50 λεπτά. Πρέπει να το πάρουμε όλοι στα σοβαρά ώστε να πάμε όλοι μπροστά».

Για τα γκολ που παίρνει η ΑΕΚ από τις στατικές φάσεις: «Το να σκοράρεις από στατικές φάσεις είναι απλό αλλά και κρίσιμο. Στα τελευταία ματς έχουμε δεχθεί γκολ από στατικές φάσεις που μας κόστισε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε σε αυτό και αυτό ήταν το καλό σημείο από το παιχνίδι ».

Για το αν είναι νωρίς να μιλάμε για τις διαφορές στην κορυφή: «Ναι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα