Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο θα συναντηθούν με τον Μπερνάρντ σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

«Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο θα συναντηθούν με τον Μπερνάρντ»

bet365

Σύμφωνα με έγκυρο βραζιλιάνο μέσο, η Ατλέτικο Μινέιρο και η Παλμέιρας θα συναντήσουν σύντομα τον Μπερνάρντ με σκοπό να του προσφέρουν προσύμφωνο συνεργασίας.

Ο Μπερνάρντ μπήκε πλέον στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και έχει το ελεύθερο να συνομιλεί με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγκυρο «UOL» από την Βραζιλία, ο 31χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο της αγαπημένης του, Ατλέτικο Μινέιρο, της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αλλά και της Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα.

Οι δύο σύλλογοι από την πατρίδα του αναμένεται να συναντήσουν την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου τον ποδοσφαιριστή. Προφανώς δεν εννοούν πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά μέσω call, αφού ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με το «τριφύλλι» και δεν θα μπορούσε να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.

Μάλιστα, τόσο η Ατλέτικο Μινέιρο όσο και η Παλμέιρας είναι έτοιμες να του προτείνουν να υπογράψει και προσύμφωνο μαζί τους για όταν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τους «πράσινους», που θα είναι το καλοκαίρι για μας, αλλά στα μέσα του πρωταθλήματος για τους Βραζιλιάνους.

Στο τέλος του ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως η Ατλέτικο Μινέιρο έχει ένα προβάδισμα λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχει ο παίκτης με την ομάδα. Πάντως, η Παλμέιρας δεν είναι διατεθειμένη να... καταθέσει εύκολα τα «όπλα» της. Όπως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Λούκας Τανάκα, τόσο η πρόεδρος της ομάδας Λέιλα Περέιρα, όσο και ο προπονητής της και γνώριμός μας από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα έκαναν μία διερευνητική επαφή με τον Μπερνάρντ για να δουν τι σκέφτεται σχετικά με το μέλλον του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα