ΑΕΚ: Μέσα και ο Στάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Μέσα και ο Στάνκοβιτς!

Δημήτρης Βέργος
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ

bet365

Επιστροφών συνέχεια για την ΑΕΚ με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να τίθεται ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα βγάζοντας το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το Σάββατο.

Ακόμα μια ευχάριστη είδηση είχε ο Ματίας Αλμέιδα σε ό,τι αφορά τις επιστροφές καθώς είδε και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις της ΑΕΚ μετά από ένα μήνα -όπως αναμενόταν αυτές τις μέρες- και να τίθεται ξανά στη διάθεσή του.

Ο 31χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας είχε αποκομίσει ένα μυϊκό πρόβλημα από τον αγώνα με την Μπράιτον στην OPAP Arena μένοντας από τότε νοκ-άουτ για όλο τον Δεκέμβριο. Η αποκατάστασή του εξελίχθηκε ομαλά και βάσει χρονοδιαγράμματος, μέσα σε τέσσερις δηλαδή εβδομάδες, είναι και πάλι διαθέσιμος αποτελώντας μια πολύ σημαντική επιστροφή για τον «Πελάδο» και την ΑΕΚ.

Ο «Στάνκο» υπολογίζεται ξανά από τον Αργεντινό τεχνικό για να υπερασπιστεί ξανά την εστία της ΑΕΚ αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Βόλο, με τον Αλμέιδα να βλέπει ακόμα μια σημαντική μονάδα του να επανέρχεται μετά τους Άμραμπατ, Πινέδα, Κάλενς, Πισάρο και Πάολο Φερνάντες και περιμένοντας πλέον τους Πόνσε και Σιντιμπέ.

Όσον αφορά τον Αραούχο, όπως έχετε διαβάσει, ο Αργεντινός φορ συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της επανένταξής του και τη θεραπεία του στοχεύοντας μέσα στις επόμενες εβδομάδες να επιστρέψει και εκείνος με τη σειρά του σε κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί και αυτός στη διάθεση του Αλμέιδα.

Εν κατακλείδι, ο Αλμέιδα βλέπει τις απουσίες λόγω τραυματισμών που είχαν ταλαιπωρήσει την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα να μειώνονται, αν και στο προσεχές διάστημα θα προκύψουν νέες με τους Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι να αναχωρούν αρχές Γενάρη για να ενταχθούν στις Εθνικές τους για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Ασιατικό Κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα