ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Στάνκοβιτς

Δημήτρης Βέργος
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ

bet365

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ΑΕΚ την Παρασκευή, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει κάποια άλλη επιστροφή.

Τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα μέτραγε συνεχώς επιστροφές στα Σπάτα βλέποντας το απουσιολόγιό του να «καθαρίζει». Άμραμπατ, Πινέδα, Κάλενς, Πισάρο και ο Πάολο Φερνάντες μετά από έξι μήνες, όλοι τους επανήλθαν στο κανονικό πρόγραμμα ενόψει της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης μετά την Πρωτοχρονιά.

Από την προπόνηση της Παρασκευής ο «Πελάδο» δεν μέτρησε κάποια νέα επιστροφή με τον Στάνκοβιτς να παραμένει εκτός. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο Αυστριακός τερματοφύλακας να μπει μέσα στις επόμενες μέρες καθώς βάσει των εκτιμήσεων αναμενόταν να επανέλθει την περίοδο που διανύουμε. Αυτό σημαίνει πως εκτός εξακολουθούν να είναι και οι Πόνσε και Σιντιμπέ, όπως φυσικά και ο Αραούχο, ο οποίος όπως έχετε διαβάσει, συνεχίζει τη θεραπεία και το ειδικό πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί με στόχο να επιστρέψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τα προβλήματα γενικότερα μειώνονται για τον Αλμέιδα σε σχέση με τον αριθμό των τραυματισμών που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, κάτι πολύ θετικό ενόψει του γεμάτου προγράμματος που περιμένει την ΑΕΚ μέσα στον Γενάρη με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και με μεγάλα παιχνίδια.

Βέβαια σύντομα θα προκύψουν αναπόφευκτα και νέες απουσίες καθώς οι Μουκουντί και Ζίνι θα λείψουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν και την Ανγκόλα αντίστοιχα, ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα και η κλήση των Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο.

Οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν τις προπονήσεις χωρίς ρεπό μέσα στο σαββατοκύριακο με πρωινά προγράμματα, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα μπουν με απογευματινές προπονήσεις στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στον Βόλο την προσεχή Τετάρτη στην OPAP Arena.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα