ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης φτιάχνει νέο προπονητικό κέντρο, αγόρασε 150 στρέμματα

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης φτιάχνει νέο προπονητικό κέντρο, αγόρασε 150 στρέμματα

SAVVIDIS

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε στο ΔΣ του ΠΑΟΚ ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τελευταία συνάντηση με το ΔΣ του ΠΑΟΚ. Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς ο Σαββίδης τόνισε ότι η έκταση θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι ενοικιασμένη, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο... πρωτοχρονιάτικο δώρο στους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου θα γίνουν μέσα στον Γενάρη.

Παράλληλα, πέρα από το ΔΣ, ο Σαββίδης είχε συνάντηση και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας, ενώ πέρα από ευχές, ανασκόπηση της χρονιάς, ζήτησε ακόμη μια φορά συσπείρωση.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα