Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Όρτα της Μπράγκα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Όρτα της Μπράγκα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Αντρέ Όρτα βρίσκεται στη λίστα του Κάρλος Καρβαλιάλ για την ενίσχυση της θέση του χαφ στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο Φραν Ναβάρο δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχει μπει δυναμικά ο Ολυμπιακός από την πορτογαλική αγορά, καθώς φαίνεται πως και για τη θέση του χαφ, οι Πειραιώτες κοιτούν παίκτη από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την «A Bola» ο πρώτος στόχος του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο Αντρέ Όρτα της Μπράγκα, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Βέβαια, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του 27χρονου χαφ καθώς προτιμά να τον πουλήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο 27χρονος χαφ μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ βρίσκεται από το 2019 στην Μπράγκα όταν και αποκτήθηκε έναντι τριών εκατ. ευρώ από την LA FC.

Από εκεί και πέρα, με την Μπράγκα μετράει συνολικά 218 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δέκα γκολ και 28 ασίστ, με τις 79 από αυτές (2 γκολ, 6 ασίστ) να είναι με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα