Βόλος: Έκανε πρόταση στον Εθνικό Άχνας για Αγγελόπουλο

Βασίλης Μπαλατσός
Αγγελόπουλος

bet365

Όπως προκύπτει ο Βόλος κατέθεσε πρόταση στον Εθνικό Άχνας για την απόκτηση του 19χρονου μεσοαμυντικού, Γιώργου Νικόλα Αγγελόπουλου, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Άνχελ Λόπεθ.

Δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου είναι ο Βόλος. Οι Θεσσαλοί απέκτησαν τον Ούγγρο τερματοφύλακα Ντάνιελ Κόβατς και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο πιέζει για να ολοκληρώσει άμεσα ακόμα μια κίνηση. Ο λόγος για τον Γιώργο Νικόλα Αγγελόπουλο.

Πρόκειται για 19χρονο Ελληνο-κύπριο μεσοαμυντικό του Εθνικού Άχνας, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Άνχελ Λόπεθ. Εδώ και εβδομάδες έχει πέσει η περίπτωση του στο τραπέζι και όπως προκύπτει την Πέμπτη (28/12) η πλευρά του Βόλου κατέθεσε επίσημη πρόταση στον κυπριακό σύλλογο.

O Ισπανός κόουτς γνωρίζει τον νεαρό που αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως στόπερ από το πρόσφατο πέρασμα του από τον Εθνικό, στον οποίο πήγε το περασμένο καλοκαίρι και αναχώρησε τον Νοέμβριο όταν και επέστρεψε στον Βόλο. Υπό τις οδηγίες του Λόπεθ ο Αγγελόπουλος έκανε επτά από τις 11 εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατά μια πηγή ο νεαρός μεσοαμυντικός είχε άμεση επικοινωνία με τον Άνχελ Λόπεθ και τον «έψησε». Μάλιστα φαίνεται να του τόνισε πως εάν υπογράφει τότε θα τον βάλει βασικό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 3 Ιανουαρίου (19:00) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague

Ο Αγγελόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του Εθνικού Άχνας έχει ύψος 1.86, είναι διεθνής με τις μικρές της Κύπρου, μεγαλωμένος στο Νησί της Αφροδίτης, αλλά ο πατέρας του είναι από την Ελλάδα. Θυμίζουμε πως στον Βόλο αγωνίζονται και οι Κύπριοι Χρίστος Σιέλης και Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

@Photo credits: Sports Images Cyprus/SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα