Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση από την Αργεντινή για Παλαβεσίνο και Πειραιώτες

Ο Παλαβεσίνο

bet365

Ο πρόεδρος της ομάδας της Σαν Λορέντζο με δηλώσεις του στην Αργεντινή επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού κάνοντας όμως λόγο για προτάσεις από Ελλάδα.

Ο Μαρσέλο Μορέτι ως νέος πρόεδρος της Σαν Λορέντζο ρωτήθηκε και μίλησε και για τον Παλαβεσίνο. Ο 27χρονος Αγκουστίν Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ, που κυρίως αγωνίζεται ως οκτάρι και δεκάρι, βρίσκεται ως γνωστόν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της Σαν Λορέντζο επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του το ενδιαφέρον και την κρούση του Ολυμπιακού. Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που ανέβασε στο Twitter του ο δημοσιογράφος Χουάν Πάμπλο Ακούνια, ο Μορέτι επισήμανε πώς «διαπραγματευόμαστε για τον Παλαβεσίνο αλλά έχει προτάσεις από την Ελλάδα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα