ΑΕΚ: Έκπληξη με Άμραμπατ στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Newsroom
Ο Νορντίν Αμραμπατ

bet365

Παρότι δεν αναμενόταν, ο Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ βρίσκεται στα 55 ονόματα της προεπιλογής της Εθνικής του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Από τις 13 του Γενάρη ως τις 11 του Φλεβάρη θα λάβει χώρα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Από την ΑΕΚ ήδη έχει κληθεί στην Εθνική Ανγκόλας ο Ζίνι, ο Μουκουντί βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας του Καμερούν, ενώ έκπληξη αποτελεί η παρουσία του ονόματος του Νορντίν Άμραμπατ στην προεπιλογή του Μαρόκου.

Ο 37χρονος Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική Μαρόκου τον Νοέμβριο του 2019, βρίσκεται στα 55 ονόματα της λίστας του Ουαλίντ Ρεγκραγκί. Μένει να φανεί λοιπόν αν η έκπληξη ολοκληρωθεί και ο Άμραμπατ επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα, κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή από σημαντικούς αγώνες της ΑΕΚ εκείνο το διάστημα.

Η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο έχει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη και τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΟΦΗ, ενώ αν το Μαρόκο προχωρήσει στο τουρνουά και ο Άμραμπατ βρισκόταν στις τελικές κλήσεις, τότε θα μπορούσε να χάσει και τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα