Αλμέιδα: «Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός μας και κάναμε λάθη» (vid)

Newsroom
Ο Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κάνοντας λόγο για τον ρυθμό που συνεχώς έπεφτε και τα πολλά λάθη.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παρότι προηγήθηκε με 2-0 είδε τα «καναρίνια» να κάνουν το 2-2. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θα πρέπει ν' αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι για να εξηγήσουμε το πως ήρθε η ισοπαλία. Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός και κάναμε λάθη.

Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Η απόδοσή μας δεν έχει να κάνει με τη χαλάρωση, αλλά με τα λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν ακόμη μία φορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα