«Τέλος» οι διεθνείς ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα

Δημήτρης Τομαράς
«Τέλος» οι διεθνείς ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα

bet365

Η UEFA μετέφερε στην ΚΕΔ ότι κάλεσε τους ξένους διεθνείς διαιτητές να μην αποδέχονται προσκλήσεις από την Ελλάδα για να διευθύνουν παιχνίδια της χώρας μας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την παρουσία των ξένων διαιτητών στη χώρα μας, καθώς η UEFA, δια μέσω του πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Ρομπέρτο Ροσέτι, ενημέρωσε την ΚΕΔ πως κάλεσε όλους τους διεθνείς ρέφερι που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της να μην αποδέχονται σχετικές προσκλήσεις που λαμβάνουν από την Ελλάδα.

Ο λόγος είναι τα όσα έχουν κατά καιρούς συμβεί εναντίον τους, αλλά και οι απειλές που δέχθηκαν εσχάτως οι ελληνικές «σφυρίχτρες» που οδήγησαν στην πρόσφατη αποχή τους από τα παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Πλέον προκύπτουν σοβαρά ζητήματα, καθώς η πλευρά του Big-5 είχε θέσει ως άμεση προϋπόθεση πως τα μεταξύ τους ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα διευθύνονται από ξένους διεθνείς διαιτητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα