ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα ΑΜΚ ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα ΑΜΚ ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Νέα ΑΜΚ ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ

bet365

Νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, έρχεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να καλυφθούν οι ζημιές της τελευταίας εταιρικής χρήσης.

Σε εξέλιξη είναι η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε από τους μετόχους (το 91% έδωσε το παρών) νέα ΑΜΚ ύψους 6.105.000 ευρώ, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ζημιές της τελευταίας χρήσης από 1/7/22 έως 30/6/23

Τα έσοδα της «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανήλθαν στα 28.211.000 ευρώ, μειωμένα κατά 4.5 εκατομμύρια, οι ζημιές ανέρχονται στα 22.455.000 ευρώ και καλύφθηκαν από την προηγούμενη ΑΜΚ και ιδία κεφάλαια της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, η θητεία του οποίου θα είναι πενταετής. Η Μαρία Γκοντσαρόβα παραμένει εκπρόσωπος της Dimera στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε στο θέμα του νέου προπονητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης. «Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις, είμαστε σε επικοινωνία και με τον Δήμο Θερμής», είπε και πρόσθεσε:

«Πιστεύω μέσα στο επόμενο δίμηνο, όχι πριν τις γιορτές, θα υπάρξουν εξελίξεις. Για τη Νέα Τούμπα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, είναι πιο λεπτό θέμα αυτό».

Παράλληλα ο κ. Γκαγκάτσης σχολίασε την κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΡΤ για την έλλειψη απεσταλμένου δημοσιογράφου στον εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Δεν έχουμε κάτι με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, έχουν στείλει και αυτοί επιστολή, περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ. Δικαιολογίες μπορούν να πουν πολλές, ακόμα πιο τραγικό αν πουν πως άλλες ομάδες έβαλαν τσάρτερ, αν ήθελαν θα έστελναν, άρα δεν ήθελαν. Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο. Δεν έγινε καμία προσέγγιση από την ΕΡΤ από την περασμένη Πέμπτη. Περιμέναμε μήπως έρθει καμία συγνώμη, κάποια προσέγγιση, αλλά τίποτα… Έτσι, στείλαμε την επιστολή και περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΡΤ», τόνισε. «Για 400-500 ευρώ, γιατί τόσο κόστιζε το ταξίδι, έκρινε η ΕΡΤ ότι είναι σωστή να μη στείλει απεσταλμένο, ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει στο τσάρτερ του δημοσιογράφους, όπως κάνουν άλλες ομάδες», πρόσθεσε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα