Κηφισιά: Τέλος ο Αναστασίου

Κηφισιά: Τέλος ο Αναστασίου

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Γιάννης Αναστασίου

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου, μετά από περίπου πέντε μήνες κοινής πορείας.

O Γιάννης Αναστασίου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Κηφισιά. Ο 50χρονος τεχνικός ανέλαβε το καλοκαίρι τους νεοφώτιστους για να «χτίσει» την ομάδα της παρθενικής σεζόν στη Stoiximan Superleague, όμως μετά από περίπου πέντε μήνες και ένα γύρο πρωταθλήματος οι δυο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους.

Στο Gazzetta είχατε διαβάσει πως ο Γιάννης Αναστασίου δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστίων για την Κρήτη και πως στο ματς με τον ΟΦΗ (6/12) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αμφότερες οι ομάδες θα έχουν υπηρεσιακό τεχνικό. Εν προκειμένω στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα είναι ο assistant coach, Νώντας Κουτρομάνος, ο οποίος είναι στην ομάδα σε αυτόν τον ρόλο από τον Ιανουάριο του 2022.

H Κηφισιά βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης του διαδόχου του έμπειρου Έλληνα προπονητή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Στις 13 αγωνιστικές του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με συντελεστή τερμάτων 12-26 και βρίσκεται στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς. Οι νεοφώτιστοι έχουν κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία τους, στο ματς με τον ΟΦΗ στη Λαμία, στο οποίο ο Αναγνωστόπουλος είχε πιάσει πέναλτι στο φινάλε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου.

Μαζί του αποχωρούν από το τεχνικό επιτελείο οι Ανδρέας Σκέντζος, Γιώργος Λαγκαδίτης και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα