Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Καρβαλιάλ σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας

Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Καρβαλιάλ σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

bet365

Προπονητής του Ολυμπιακού θα είναι σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας ο Κάρλος Καρβαλιάλ και μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 58χρονος Πορτογάλος έχει κλείσει ως το 2025.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού σύμφωνα με το maisfutebol. Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο 58χρονος συμπατριώτης τους θα καθίσει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» έως το 2025. Τονίζουν μάλιστα πως η επισημοποίηση της συμφωνίας θα έχει γίνει μέχρι το τέλος της ημέρας.

Από την στιγμή που στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να μην συνεχίσουν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του έκαναν άμεσα την εμφάνισή τους. Το όνομα που ακούστηκε πρώτο ήταν αυτό του Κάρλος Καρβαλιάλ. Για τον Πορτογάλο προπονητή έχουν γράψει οι συμπατριώτες του δύο συνεχόμενες ημέρες και σήμερα τονίζουν πως η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί άμεσα.

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ελεύθερος μετά το πέρασμά του από τη Θέλτα και εφόσον ισχύουν όσα λένε στη χώρα του, τότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το 2008 όταν έμεινε για δέκα παιχνίδια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός από τη μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του όπου αγωνίστηκε σε Μπράγκα και Πόρτο μεταξύ άλλων, έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών συλλόγων σε Πορτογαλία (Μπράγκα, Μπελενένσες, Σετουμπάλ, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ρίο Άβε) αλλά και στης Ευρώπης (Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι) ενώ με τη Θέλτα είχε 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 26 ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα