Μπέος: «Επί την ημερών μου ο Βόλος δεν θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί κάποια ομάδα» (vid)

Newsroom
beos_eurokinisi_1

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος, ισχυρός άνδρας του Βόλου, καυτηρίασε τα επεισόδια που έγιναν στο Πανθεσσαλικό αλλά και στάθηκε στη στάση της αστυνομίας για τη χρήση χημικών που έκανε.

Μετά από διακοπή πολλών λεπτών ολοκληρώθηκε το ματς του Πανθεσσαλικού, όπου Βόλος και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι 2-2. Τα επεισόδια που υπήρξαν μεταξύ φίλων των «ερυθρολεύκων» και της αστυνομίας οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη, ενώ λόγω της χρήσης χημικών που έγινε η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Τελικά το ματς συνεχίστηκε και έληξε κανονικά, αν και μετά την επανεμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έπαιζαν... πασούλες απλά για να μην υπάρξει διακοπή και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί.

Για όλα αυτά μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων, στην Cosmote TV, αμέσως μετά το φινάλε. «Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί για τη στάση του Βόλου. Ο Βόλος δεν θα είναι αυτή η ομάδα που θα παίξει ρόλο στο να τιμωρηθεί κάποια όμαδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Επί ημερών μου δεν θα γίνε ποτέ αυτό. Όμως οφείλουμε να σταθούμε σε αυτή την εικόνα που είναι ντροπή, όπου βέβαια έχει μεγάλη ευθύνες και η ελληνική αστυνομία.

Δεν είναι τρόπος και λόγος αυτός να απωθούν τους φιλάθλους με δακρυγόνα, αυτό ήταν και αιτία που τουλάχιστον 10 παίκτες και του Ολυμπιακού και του Βόλου έπεσαν κάτω, δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Δύο από εμάς, ο τερματοφύλακας και ο Νέιμαρ δεν είχαν αναπνοές, πήγαν στο ιατρείο και τους βάλαμε οξυγόνο.

Δεν είναι αυτή εικόνα. Πάνω στις εξέδρες έκλαιγαν μικρά παιδιά. Αν αυτοί που νομοθετούν και αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν το ποδόσφαιρο δεν καθίσουν κάποια στιγμή σε ένα τραπέζι και πουν "τέρμα οι αλήτες στο ποδόσφαιρο" δεν πρόκειται να δούμε καλύτερη μέρα.

Ενώ γίνεται μία τεράστια προσπάθεια, επενδύουν, φέτος έχουμε τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους, βλέπουμε κάτι καλύτερο, πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα, αυτοί οι αληταράδες που δεν ξέρω από που προστατεύονται, συνεχίζουν να ασελγούν σε βάρος του ποδοσφαίρου και είναι ντροπή».


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα