ΠΑΣ Γιάννινα: Με Κόντε στο Περιστέρι

Newsroom
Ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Πέδρο Κόντε αισθάνθηκε καλύτερα και τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο.

Ερωτηματικό λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Κόντε για την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τελικώς ο Ισπανός φορ αισθάνθηκε καλύτερα και μπήκε στην αποστολή.

Θεραπεία έκανε ο Αλέξανδρος Λώλης λόγω του σφιξίματος στον προσαγωγό και δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Μπιλμπάο, Έφορντ και Μπεγκάλα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Πανάγου, Καραχάλιο, Τζίνο, Λιάσο, Ριένστρα, Τζίμα, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα