Μορόν: «Έχασα δύο χρόνια αλλά τώρα έχω αυτοπεποίθηση και δεν έχω βρει ταβάνι»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το τέρμα που πέτυχε αλλά και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Λόρεν Μορόν.

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και είχε ως πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν που σκόραρε κιόλας.

Ο ίδιος μίλησε για το τέρμα του όπου πίεσε τον Μπρινιόλι και του έκλεψε την μπάλα ενώ στάθηκε και στη νίκη επί του «τριφυλλιού».

Χαρακτηριστικά: «Στη φάση του γκολ κατάλαβα ότι ο τερματοφύλακας κράτησε λίγο παραπάνω τη μπάλα, πρέσαρα και το έβαλα. Και εγώ και οι υπόλοιποι πιέσαμε σε όλο το παιχνίδι. Είτε οι βασικοί, είτε οι αναπληρωματικοί παίζουμε με βάση τις εντολές του προπονητή μας για πίεση στην άμυνα και να βγαίνουμε στην επίθεση.

Πήραμε μια μεγάλη νίκη, τρεις σημαντικοί βαθμοί απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς και μας δίνει εξαιρετική αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι που έρχεται (σ.σ εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ).

Σήμερα μένω στο γεγονός όχι ότι σκόραρα αλλά στις ευκαιρίες που έχασα και δεν πρέπει, είμαι απαιτητικός με τον εαυτό μου. Έχασα δύο χρόνια, έχω περιθώριο βελτίωσης, αισθάνομαι καλά έχοντας αυτοπεποίθηση και δεν έχω βρει ταβάνι.

Ελπίζω να το βρω τη φετινή αγωνιστική περίοδο πετυχαίνοντας όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Ταυτίζομαι με τον Παναγίδη, έχει πολύ μεγάλη ποιότητα, έπρεπε να είναι πολύ υπομονετικός μέχρι να έρθει η ευκαιρία. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια παίζει βασικός και τον εμπιστεύεται ο προπονητής μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα