ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένει αμφίβολος ο Εραμούσπε ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ παραμένει αμφίβολη.

Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα κριθεί η συμμετοχή του Εραμούσπε για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες καθώς ακόμα οι ενοχλήσεις στον αυχένα παραμένουν με συνέπεια να μην προπονηθεί ούτε την Πέμπτη.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος θα περιμένει να δει την Παρασκευή αν ο Αργεντινός στόπερ νιώσει καλύτερα. Ο Έφορντ παρέμεινε εκτός, ο Λέο συνέχισε ατομικό, ενώ δεδομένα εκτός από το ματς με την ΑΕΚ είναι ο τραυματίας Τζίνο και οι τιμωρημένοι Σόρια και Λιάσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίασε προληπτικά ο Αθανασίου, ο οποίος πραγματοποίησε φυσιοθεραπεία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα