Εθνική Ελλάδος: Αποδέσμευσε Τσιμίκα και άλλους τρεις ο Πογέτ, παραθέτει δείπνο στην αποστολή

Αποδέσμευσε Τσιμίκα και άλλους τρεις ο Πογιέτ, παρέθεσε δείπνο στην αποστολή

bet365

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποδέσμευσε από την ομάδα τους Τσιμίκα, Μπλάντοκ, Κουρμπέλη και Μάνταλο, αφού δεν θα αγωνιστούν στο ματς με την Γαλλία ενώ θα παραθέσει γεύμα στην αποστολή για τα γενέθλιά του.

Ο προπονητής της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε να αποδεσμεύσει τους Κώστα Τσιμίκα, Τζορτζ Μπάλντοκ, Πέτρο Μάνταλο και Δημήτρη Κουρμπέλη από την αποστολή της ομάδας, αφού δεν θα χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι απέναντι στην Γαλλία την Τρίτη (21/11-21:45).

Ο Έλληνας αριστερός μπακ της Λίβερπουλ έχει ήδη δύο κίτρινες κάρτες και το τεχνικό επιτελείο θέλει να τον προστατέψει από μία πιθανή τρίτη κάρτα, που θα επιφέρει την τιμωρία του για το επόμενο παιχνίδι της Ελλάδας. Ο Έλληνας δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι επιβαρυμένος από τον τραυματισμό που είχε και γι' αυτό προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για να μην δημιουργηθεί κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.

Όσον αφορά τους Μάνταλο και Κουρμπέλη, εκείνοι είναι τιμωρημένοι, αφού έχουν συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Γαλλία.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι μέχρι το βράδυ, οπότε και θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί, εκτός ξενοδοχείου, μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος θα παραθέσει γεύμα σε όλη την αποστολή για τα γενέθλιά του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα