Χουτεσιώτης: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Χουτεσιώτης: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Newsroom
xoutesiotis

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έδωσε το «σύνθημα» για το αποψινό ματς του Αρη με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο θα παίξει σε λίγη ώρα (20:00) ο Αρης και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έδωσε «σύνθημα» νίκης για τους «κίτρινους», μέσω των όσων είπε στη NOVA.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πώς διαχειρίστηκαν στην ομάδα τη δύσκολη από όλες τις απόψεις εβδομάδα που πέρασε, λόγω της ήττας (3-1) από τον Ατρόμητο:
«Ενα αρνητικό αποτέλεσμα πάντα αφήνει πικρία. Από την επόμενη μέρα, όμως, εστιάσαμε καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε, να αλλάξουμε σημαντικά κομμάτια στον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια. Εστιάζουμε μόνο στο επόμενό μας παιχνίδι. Είμαστε μεγάλη ομάδα κι ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν μας χαροποιεί, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε».

Για το αν οι «κίτρινοι» άφησαν πίσω τους την προηγούμενη ήττα: «Εννοείται! Πέραν του ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μας να το κάνουμε αυτό, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε. Για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μόλις στην ενδέκατη αγωνιστική, οπότε είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να βρούμε τον σωστό τρόπο, ώστε να έχουμε διάρκεια στα θετικά αποτελέσματα».

Για ότι μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση ότι ο Βόλος βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα: «Σαφώς, γιατί αυτές οι ομάδες προσπαθούν να βρούνε μια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση. Δεν θα πρέπει να δώσουμε στους παίκτες του Βόλου το πάτημα, να σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν στο μεταξύ μας παιχνίδι το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε απόλυτοι μέσα στο γήπεδο και πολύ πειθαρχημένοι στο τακτικό πλάνο για να νικήσουμε».

 

Γα το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουν σήμερα οι παίκτες του Αρη για να πάρουν τη νίκη: «Το σωστό πλάνο είναι αυτό που θα σχεδιάσει ο προπονητής μας. Γνωρίζει πώς ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι κι αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτό και να είμαστε πειθαρχημένοι. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα συνεχίσουμε με θετική διάθεση στο πρωτάθλημα».

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα