Άρης: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Λούις Πάλμα και επιβολή προστίμου

Άρης: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Λούις Πάλμα και επιβολή προστίμου

Newsroom
Άρης: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Λούις Πάλμα και επιβολή προστίμου

bet365

Ο Λούις Πάλμα αντέδρασε όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά του.

Η συμπεριφορά του Λούις Πάλμα κατά τη στιγμή της αντικατάστασής του, στη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στη Κρήτη, προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων του Άρη και θα επιφέρει χρηματικό πρόστιμο στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο 22χρονος επιθετικός δεν έκανε καλό παιχνίδι, δεν είχε συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και δεν παρείχε βοήθειες στην αριστερή πτέρυγα στην οποία χρησιμοποιήθηκε. Δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στα μέσα του δεύτερου μέρους, κάτι που προφανώς δεν άρεσε στον ίδιο κι έτσι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ενημερώθηκε για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και αποφάσισε την επιβολή προστίμου στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα ότι δεν θα γίνει ανεκτό οποιοδήποτε ζήτημα συμπεριφοράς από κάθε παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα