Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλέινχεϊσλερ

Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλέινχεϊσλερ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλέινχεϊσλερ

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Λάζλο Κλέινχεϊσλερ να μην προπονείται ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και να αποτελεί ερωτηματικό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός, που έχασε τον Ούγγρο επιθετικό μέσο λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Βόλο λόγω ενός τραβήγματος που υπέστη στον τετρακέφαλο κατά την προθέρμανση, τον είδε και σήμερα, στην έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι του Σαββάτου (25/02) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, να μην συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα και να κάνει ατομικό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, έπαιξαν rondo ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκαν με ασκήσεις τακτικής. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης όσοι συμμετείχαν στο φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» την Κυριακή (19/02) έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα