Gazzetta Awards 2022 by bwin: Η θερμή αγκαλιά των Μίτσελ - Νικοπολίδη

Gazzetta Awards 2022 by bwin: Η θερμή αγκαλιά των Μίτσελ - Νικοπολίδη

Newsroom
Gazzetta Awards 2022 by bwin: Η θερμή αγκαλιά των Μίτσελ - Νικοπολίδη

bet365

Μίτσελ Γκονζάλες και Αντώνης Νικοπολίδης ανέβηκαν μαζί στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, στο πλαίσιο της βράβευσης του Έλληνα κίπερ ως Legend στα Gazzetta Awards 2022 by bwin και μοιράστηκαν μια θερμή αγκαλιά.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης βραβεύτηκε ως Legend στα ετήσια βραβεία του Gazzetta και παρέλαβε το βραβείο του από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλες. Οι δύο άνδρες που έχουν αμφότεροι «υπηρετήσει» τους «Ερυθρόλευκους» μοιράζονται μια ειλικρινή φιλία, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις τους το βράδυ της Δευτέρας (20/02). Οι δυο τους μοιράστηκαν μάλιστα μια θερμή αγκαλιά, στο πλαίσιο της παράδοσης του βραβείου Legend στον Έλληνα κίπερ. Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης υπήρξε στο προπονητικό team του Ισπανού κόουτς στην πρώτη του θητεία στον πάγκο των Πειραιωτών (2013-2015).

Δείτε τη φωτογραφία:

agkalia

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα