Super League: Το πρόγραμμα των ομάδων στη «μάχη» της εισόδου στα play offs

Newsroom
Super League: Το πρόγραμμα των ομάδων στη «μάχη» της εισόδου στα play offs

bet365

Η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής όπου ο Αρης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο είναι εκείνη που θα αποσαφηνίσει αν θα έχουμε νωρίς τους έξι «μονομάχους» των play offs ή θα οδηγηθούμε σε φινάλε θρίλερ.

Με νίκες των Ατρόμητου και Αρη, κατά χρονική σειρά, επί των Λεβαδειακού (1-0) και ΟΦΗ (3-0) αντίστοιχα ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον απομένουν τρεις στροφές ώστε να «πέσει» η αυλαία της κανονικής περιόδου.

Οπου ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί το τοπίο αναφορικά με τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό& ΠΑΟΚ στα play offs, όπου ο μεν Βόλος είναι το μεγάλο φαβορί και για την άλλη θέση τα πάντα ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Κυριακή 26 του μηνός.

Τότε ο Αρης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και σε περίπτωση που κερδίσει θα «κλειδώσει» αυτόματα μία θέση στην εξάδα, αφού θα «πάρει» και την ισοβαθμία από τους Περιστεριώτες και ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με την αναμέτρησή τους κόντρα στην ΑΕΚ όπου εκκρεμεί η απόφαση των αρμόδιων οργάνων.

Αντίθετα εάν επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι τότε θεωρητικά θα βάλουν στο «κόλπο» και τον Παναιτωλικό.


5.Βόλος 35 σε 23 αγώνες
Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΠΑΟΚ

6. Αρης 34 σε 23 αγώνες
Ατρόμητος
Λαμία*
ΠΑΣ Γιάννινα
--------------------------------------------------------------------
7. Ατρόμητος 28 σε 22 αγώνες**
Αρης*
Αστέρας Τρίπολης*
Παναθηναϊκός

8.Παναιτωλικός 27 σε 23 αγώνες
Λεβαδειακός*
Παναθηναϊκός*
Λαμία

**Εκκρεμεί η τύχη της αναμέτρησής του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι που δεν διεξήχθη και επί του παρόντος δεν τοποθετείται στο πρόγραμμά του.
***Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα