Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δάκρυσε κατά την παραλαβή του βραβείου του

Newsroom
Gazzetta Awards 2022 by bwin: Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δάκρυσε κατά την παραλαβή του βραβείου του

bet365

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και προπονητής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρέλαβε το βραβείο του ως Leged στα Gazzetta Awards 2022 by bwin και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τα χρόνια του στην Ελλάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής μας είχε συνηθίσει στην... σκληρή και σοβαρή του πλευρά, όμως στα Gazzetta Awards 2022 by bwin δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και προπονητής βραβεύτηκε από τον Γιάννη Μπέζο ως Legend και κατά την παραλαβή του βραβείου του δάκρυσε.

«Πόσο δύσκολο μετά από τόσα χρόνια να θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Αγαπάω την Ελλάδα. 35 χρόνια με βοήθησε πολύ. Με την οικογένειά μου που μπορώ να πω ότι σώθηκα από τον πόλεμο και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Για την δουλειά πετύχαμε πολλά πολλοί μαζί. Τι να πω; Ευχαριστώ πολύ το Gazzetta, να είστε καλά. Συγκινητικό να με αναγνωρίζουν για το έργο μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε ο συγκινημένος Ντούσκο.

«Στο πρόσωπο του Μπάγεβιτς είδα ένα σημείο αναφοράς γιατί φεύγει από την μετριότητα και ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο. τον θυμάμαι να έχει το βλέμμα στον ορίζοντα. Ήταν και παραμένει ένας γνήσιος καλλιτέχνης του αθλήματος, ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να τον τιμήσω», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Μπέζος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα