Όλοι αποθεώνουν τον Κωνσταντέλια: «Konstantelias doesn't play football. Football is a play for Konstantelias»

Newsroom
Όλοι αποθεώνουν τον Κωνσταντέλια: «Konstantelias doesn't play football. Football is a play for Konstantelias»

bet365

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια έγινε πρώτο trend στο Twitter, με όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως ομάδας να τον αποθεώνει.

Από χθες το βράδυ και συγκεκριμένα από το 14ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, όλη η φίλαθλη Ελλάδα μιλάει για ένα όνομα. Αυτό του Γιάννη Κωνσταντέλια...

Η free style πάσα που δίνει στο Νάρεϊ στην φάση του πρώτου γκολ, δεδομένα είναι το καλύτερο highlight του πρωταθλήματος και θα πρέπει να ψάξουμε αρκετά για να βρούμε μία ενέργεια το ίδιο εντυπωσιακή στην χώρα μας.

Άπαντες ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν εντυπωσιάστηκαν με την ενέργεια του μικρού, ο οποίος έγινε το πρόσωπο της αναμέτρησης και έστρεψε ακόμα περισσότερο πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε τέτοιο βαθμό που το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter, με τα εγκωμιαστικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα