Ολυμπιακός: Ο Κανός σε 150 λεπτά έχει ήδη βάλει ένα γκολ και έχει «φτιάξει» άλλα δύο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κανός σε 150 λεπτά έχει ήδη βάλει ένα γκολ και έχει «φτιάξει» άλλα δύο (vids)

bet365

Ο Σέρτζι Κανός μπορεί να έχει παίξει μόλις σε έναν αγώνα ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού όμως έχει ήδη συνδρομή σε τρία τέρματα της νέας του ομάδας.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν ο 26χρονος Κανός πέρασε μία τρομερά δύσκολη στιγμή - την πιο δύσκολη στιγμή που μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος - με την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν να μπει αποστολή στο παιχνίδι του Novibet Κυπέλλου με την ΑΕΚ - και ακόμα και να έπαιζε αν όχι βασικός ως αλλαγή - αλλά λογικά και αναμενόμενα τέθηκε εκτός για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ο άλλοτε παίκτης της Μπρέντφορντ θα επέστρεφε μετά στην ποδοσφαιρική... βάση του στην Ελλάδα. Πριν από αυτό το θλιβερό προσωπικό συμβάν του ο Κανός είχε συμμετοχή ως αλλαγή στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στη συνέχεια όμως στο 6-1 με τον Παναιτωλικό θα έμπαινε ως αλλαγή για να σκοράρει και να αφιερώσει το τέρμα του στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή και ενώ μετά κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χάμες. Σε αυτό το ματς δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Γκορτσίλα για τον πανηγυρισμό του, προκαλώντας φυσικά αντιδράσεις για αυτήν την κίνηση του εν λόγω ρέφερι.

Ο Κανός όμως είχε και συνέχεια. Έχοντας ξεκινήσει πρώτη φορά ως βασικός στον Ολυμπιακό με τη Λαμία εκτός έδρας (οι άλλες 2 παρουσίες του ήταν προερχόμενος από τον πάγκο) είχε ασίστ στο 0-2 του Μπακαμπού. Όπως επίσης είχε και δοκάρι αλλά και συμμετοχή σε άλλες ευκαιρίες της ομάδας του, που τελείωσε 0-3.

Έχοντας δηλαδή συνολικά 150 λεπτά παρουσίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει ένα δικό του γκολ και επίσης συμμετοχή σε ακόμα δύο. Καθόλου άσχημος απολογισμός για έναν παίκτη που καλά καλά δεν είχε εγκλιμαστεί με το νέο του περιβάλλον αλλά βέβαια είχε την απόλυτη στήριξη του Μίτσελ, που τον βοήθησε με κάθε τρόπο.

Τα stats του Κανός στη Λίγκα

  • 3 αγώνες
  • 150 λεπτά συμμετοχής
  • 1 γκολ με 1/4 τελικές
  • 1 ασίστ
  • 1 κερδισμένο πέναλτι
  • 3 κλεψίματα
  • 4 φάουλ υπέρ
  • 3 φάουλ κατά

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα