Ολυμπιακός: Ο Κανός αλλάζει την αγωνιστική ιεραρχία των εξτρέμ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κανός αλλάζει την αγωνιστική ιεραρχία των εξτρέμ (vid)

bet365

Ο Ισπανός winger, Σέρτζι Κανός, δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα ως προς τη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, περνώντας σε πρώτο πλάνο.  

Οι Κανός και Γκάρι Ροντρίγκες με βάση τα τελευταία δείγματα που έχουμε από αγώνες του Ολυμπιακού αλλά και τη διαχείριση του Μίτσελ είναι οι 2 κλασικοί εάν θέλετε εξτρέμ του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, που έχουν πάρει πλέον... προβάδισμα για τη θέση αυτή. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έβαλε το πρώτο του γκολ με κέρδισε και πέναλτι με τον Παναιτωλικό ενώ ο Γκάρι ήταν βασικός στο 6-1 με την ομάδα του Αγρινίου. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν και ο μόνος καθαρόαιμος winger που επελέγη για βασικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Κανός μπορεί να είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε πολύ πρόσφατα, ωστόσο δημιουργικά και επιθετικά έδειξε πράγματα στον Ισπανό τεχνικό. Πράγματα που είναι σε θέση να τον κρατήσουν ακόμα και στη θέση Νο1 σε σχέση με τους εξτρέμ της ομάδας και που σίγουρα διαφοροποιούν τα δεδομένα.

Ο έμπειρος Γκάρι από την άλλη έχει 25 ματς φέτος με 3 γκολ και 1 ασίστ. Για σημαντικό διάστημα να θυμίσουμε πως ο πλέον βασικός εξτρέμ ήταν ο Γιώργος Μασούρας που τον τελευταίο καιρό όμως δεν είναι. Ο Έλληνας εξτρέμ φέτος έχει 32 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ. Πιο πίσω στην ιεραρχία απ' όλους δείχνει να είναι ο Μπουτούτσι, ο Κοσοβάρος διεθνής εξτρέμ, που είχε χρησιμοποιηθεί με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο.

Ο Μπουτούτσι βέβαια μπήκε στα... βαθιά και ως αλλαγή σε έναν δύσκολο αγώνα αλλά έδειξε κάπως έξω από τα... νερά του. Σε σχέση με τον Κανός μην ξεχνάμε πως - όπως είχε τονίσει ο ίδιος - ο Μίτσελ έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στο να πιάσει Λιμάνι. «Πετάω στα σύννεφα με αυτήν την εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου. Μίλησα με τον Μίτσελ και έπαιξε σημαντικό ρόλο να έρθω εδώ. Ήταν μία μεγάλη στήριξη για μένα γιατί θέλω να παίζω. Θέλω να είμαι σημαντικός και ο Μίτσελ θέλει να είμαι σημαντικός. Είμαι εδώ να τα δώσω όλα.

Είναι γρήγορος και μου αρέσουν οι ντρίμπλες, οι καλές σέντρες και φυσικά να βάζω γκολ. Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν γκολ και ασίστ γιατί θα τα δώσω όλα για την ομάδα», είχε πει ο 26χρονος Σέρτζι Κανός στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο ίδιος ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV επισήμανε για τον Ισπανό winger: «Ο Σέρτζι Κανός είναι ακριβώς ο τύπος του παίκτη που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο ο τωρινός Ολυμπιακός, αλλά και ο Ολυμπιακός του παρελθόντος και ο Ολυμπιακός του μέλλοντος. Πραγματικά είναι ένας παίκτης που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και όταν του έχει συμβεί κάτι τραγικό, είναι πάντα εδώ πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα. Αμέσως μετά την κηδεία της μητέρας του με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως 'την Κυριακή θα είμαι εκεί και θέλω να παίξω'.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιούν δικαιολογίες ακόμα και όταν αυτές υπάρχουν και έτσι ο προπονητής γνωρίζει πως πάντα θα είναι εκεί για να δώσει ότι έχει στην ομάδα».

Η ιεραρχία των εξτρέμ στον Ολυμπιακό όπως διαμορφώνεται

  • Κανός: 2 ματς με 1 γκολ και 1 κερδισμένο πέναλτι
  • Γκάρι Ροντρίγκες: 25 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ
  • Μασούρας: 32 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ
  • Μπουτούτσι: 1 ματς
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα