Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Μποκ και Κλωναρίδη κόντρα στον Λεβαδειακό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Κρις Κόλμαν έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς, όπου δεν βρίσκεται ο Ντε Μποκ που είναι τιμωρημένος αλλά και ο Κλωναρίδης που δεν είναι 100% έτοιμος.
Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
