Super League: Σε Περιστέρι και Ηράκλειο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική

Newsroom
Super League: Σε Περιστέρι και Ηράκλειο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική

bet365

Με τα παιχνίδια Ατρόμητος - Λεβαδειακός και ΟΦΗ - Άρης ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δύο ματς κλείνουν το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό (18:00/NovaSports Prime) και ο ΟΦΗ τον Άρη (19:30/CosmoteSport 1)

Ο Ατρόμητος έχει κάποιες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι οφ και θέλει να τις εξαντλήσει υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό, ο οποίος με νέο προπονητή τον Γιάννη Πετράκη θα επιδιώξει να κάνει μια νέα αρχή στη μάχη για τη σωτηρία.

Ο Κρις Κόλμαν έκανε γνωστή την αποστολή του Ατρόμητου για το ματς, όπου δεν βρίσκεται ο Ντε Μποκ που είναι τιμωρημένος αλλά και ο Κλωναρίδης που δεν είναι 100% έτοιμος. Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Γιάννη Πετράκη να παίρνει στην αποστολή τους Γιαννιώτα και Σκβάρκα και να μένει εκτός ο τιμωρημένος Τζημόπουλος. Αναλυτικά την αποστολή του Λεβαδειακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αποτελούν οι: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τσάπρας, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Παζ.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ που βρίσκεται σταθερά σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας πάρει απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις, υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει βαθμούς για να εξασφαλίσει την εξάδα.

Δύο προβλήματα προέκυψαν στον ΟΦΗ. Ο Νέιρα υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός του τραυματισμού, τη στιγμή που ο Διαμαντής ταλαιπωρείται από ίωση. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία επίσης δεν βρίσκονται ο τιμωρημένος Πασαλίδης και οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης. Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Γιοχού, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Φελίπε, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Ντζου.

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Φαμπιάνο και Μάνου Γκαρθια. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του ενώ ο Μάνου Γκαρθία προ ημερών εγχειρίστηκε στον χιαστό έπειτα από τη ρήξη που υπέστη. Παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν στη διάρκεια της προετοιμασίας με πιο σοβαρό την ίωση που ταλαιπώρησε τον Ετέμπο, ο Νιγηριανός είναι κανονικά στην αποστολή των «κίτρινων». Αυτή απαρτίζεται από τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα